Älskade mamma

Som jag nämnde innan så är det min mammas födelsedag idag. Vi har precis ätit en fruktansvärt god middag och nu njuter jag av mina föräldrars närvaro. 
Jag har iallafall, för er som inte vet, världens bästa mamma. Vi är skrämmande lika och det både skrämmer och glädjer mig. Jag kan prata med henne om precis allt och det finns verkligen inget bättre än när hon pratar om mina kompisar som om de var hennes egna. Hon är bäst. 
Jag älskar dig

känner ingen ångest

Nu har jag äntligen gjort det där äckliga fysikprovet! vill helst inte säga något om hur det gick men det är iallafall över. Efter provet åkte jag och Merima in till stan och handlade lite. Jag köpte en julklapp till mig själv från mamma och pappa, en skidjacka! Är mycket nöjd måste jag erkänna. Handlade även en liten julklapp och ett rött läppstift som jag faktiskt redan har testat! Och jag måste säga att jag är nöjd med det också. Ikväll ska jag bara mysa med familjen eftersom att det är min fantastiska mammas födelsedag.
Ha en bra kväll, puss

.


Panik

Sitter och pluggar det sista inför provet imorgon och jag har verkligen ångest nu! Känner att detta kan gå precis hur som helst... Vi får helt enkelt se hur det blir imorgon.
Det finns iallafall en positiv sak med denna dagen, jag har äntligen beställt klänningen från Nelly. Helt magiskt.


Ord är bara ord men kanske är det första steget.

Sitter och myser hemma i soffan och tittar på filip och Fredrik. Berit är arg utanför och jag är nöjd här inne. Imorgon är det måndag. Sen är det tisdag och fysikprov. Börjar bli nervös nu. Måste verkligen börja plugga nu! Fy.


Feelings change - memories don't

Sitter uppe på jobb nu lite smårädd att strömmen ska gå och att jag ska behöva sitta här själv i mörkret... Äckliga blåst. Måste egentligen plugga en massa fysik men det blir nog inget med det ikväll. Känner att jag behöver vila. En liten paus så att man kan titta på filip och fredrik och äta lite godis.
Bara 2,5h kvar att jobba.
Puss på er


Världens finaste kusin

Sitter hemma med min kusin nu. Detta är nog första gången hon verkligen pratar med mig. Jag har liksom inte riktigt varit en favorit innan. MEN NU! har Emma, som även är min guddotter, förstått att jag faktiskt är ganska snäll. 
Jag njuter av min lugna kväll. Detta är fantastiskt.

The secret to happiness is doing what you love. The secret to sucsess is loving what you do.


födelsedagsbarnet

Nu har jag vaknat till liv igen efter en mycket välbehövlig natts sömn. Har tagit mig ner till jobb så nu sitter jag och är trevlig mot folk jag aldrig har träffat förut. Måste faktiskt erkänna att jag är fruktansvärt duktigt på det! Om sisådär 2,5h kommer mammaoch hämtar mig för att sedan köra mig till ebbsans födelsedagsbrunch! Mycket trevligt. Sen bär det hem igen till ytterligare ett kalas. Denna gången mammas! Ha en fantastiskt dag allesammans, pussar

Fredag kväll klockan åtta

Nu är jag äntligen på väg hem från skolan efter en fruktansvärt lång dag!
Har faktiskt varit väldigt trevligt. Vi tittade på big Bang theory på engelskan och efter skolan har jag och merima handlat lite för att fördröja tiden innan vi öppnade det öppna huset. Det är inte alltid tråkigt i skolan!


Nyår

Snart är denna min. Den är bara så fantastisk.


.


pure happiness

Idag känner jag mig som stålmannen, ärligt talat. Jag är fruktansvärt nöjd med allting. Har under dagen pluggat, handlat present till Nathalie som fyller å om typ en vecka, träffat min pojkvän och städat! 
Tycker faktiskt att jag har varit fruktansvärt effektiv. Mycket nöjd med min lediga dag. 
Nu ska jag pysa till ola och spendera kvällen där! Ha det bra. 
Pussar!!!

En resa och en bästa vän

Då var det bestämt! Jag ska åka på skidsemester tillsammans med Saga vecka 8 nästa år. Jag är så fruktansvärt nöjd. Jag har egentligen aldrig åkt skidor dock. Jag hade liksom lyckats bryta foten när vi åkte på skidsemester med familjen... Inte det bästa jag gjort. 
Kan inte sluta tänka på hur fantastiskt vi kommer att ha det i Åre! Detta gjorde min dag. 
Puss på er turturduvor

Naturkunskap

Jag är flitig idag. Jag har redan börjat plugga! Och detta är ungefär vad jag ska göra hela dagen idag..... man blir så positiv! Och en sak till! Såg nyss att de ska visa the Holiday på tv ikväll klockan tio. Det är en av mina favoritfilmer. Helt fantastisk! Så om ni inte har något bättre för er ikväll så kan nu titta på den! 
Puss

Buss och timbuktu

Sitter just nu men timbuktu i lurarna och väntar på bussen. Ska hem till morgan för att tillbringa natten där. Jag klagar inte.
Och imorgon är det fredag!? Finns det något bättre? Nej, tror faktiskt inte det.
Pussar


matte biologi engelska

Nu känner jag att jag lever igen! Efter en veckas sjukdom så är jag tillbaka i skolan och har förstått hur mycket jag missat! Jag förstår ingenting på verken matten eller fysiken och vi har mycket att göra i alla andra ämnen också. Ialallafall tillräckligt för att jag ska få lite ångest... 
Just nu sitter jag iallafall med min engelska. Jag hatar engelska. Jag hatar min lärare i engelska. Hon är skum. Jag gillar inte skumma människor. Fy. 


vinterstudion

Nu har äntligen vinterstudion börjat igen! Jag blir så fruktansvärt glad. Jag älskar i princip all idrott men framförallt vintersporter som ishockey, längdskidor och skidskytte. Jag är dock inte speciellt bra på att utöva dessa sporter men vad har det med saker att göra egentligen? 
Idag är jag "barnvakt" till min lillebror så jag, Morgan och Hugo ska åka och handla för att sedan äta och gå på bio! Inte helt fel? Jag klagar iallafall inte. Ha en fantastisk lördag allihop! 
pussar

Är du en av dem som gråter när ingen ser på? Är du en av dem som berörs ändå?

Ikväll vill jag gylla våra svenska artister. Framförallt de som sjunger på svenska. Oskar, Melissa, Timbuktu, Daniel och Håkan. Tack för att ni finns!

43 dagar

Det är bara 43 dagar kvar till jul nu. Det känns ganska sjukt och väldigt mysigt. Jag älskar julen. Jag älskar närheten, glädjen och att få vara med min familj. Men jag kom nyss fram till att denna julen kommer vara olik alla andra jular jag firat. Min släkt har under de senaste åren gått från liten till minimal då både farfar, farmor och farbor har dött. Saknaden är som ni säkert vet alltid störst i juletid eftersom det är något man firar tillsammans. Så detta kommer bli jobbigt.
Men jag känner ändå att jag kommer att ha det bra. Jag har fortfarande några mycket viktiga personer kvar! 
Puss


Krossa alla fönster

Jag har inte skrivit på en veck. Har haft en riktigt usel vecka så det är helt enkelt därför! Har inte varit i skolan mer än en timme eftersom jag varit sjuk. Började med en förkylning som sedan ledde till feber och frossa. Fantastiskt, right?
Nu ligger jag och njuter i min säng. Jag ligger och väntar på min prins som inte kommer först än om fyra timmar men ändå! Har inte träffat honom på länge så det ska bli skönt. För er som inte vet något om min prins så heter han Morgan Frej och bor i teckomatorp som ligger nära Svalöv där jag bor. Vi har varit tillsammans i snart 8 månader och ska jag vara helt ärlig så är vi väldigt awesome tillsammans. Inte för mycket och inte för lite. 
Jag känner förövrigt att jag kommer att jag kommer att skriva en hel del inlägg ikväll. Jag har mycket tankar. Både bra och dåliga. Men det tar vi sen! 
Pussar

12,5

Nu har snart hela lovet gått och jag känner mig ännu inte utvilad. Vill verkligen inte tillbaka till skolan. Orkar inte. Jag vill bara ligga hemma och sova i tre dygn så att jag får lite energi.
 Idag jobbar jag i mellan 07.30 och 20.00, hur sjukt är inte det!? Jag har inget ansträngande jobb men det är ändå mycket tid! Sen efter evigheten som jag har framför mig ska jag ner till idrottshallen och titta på mina vänner när de spelar fotbollscup. Det är faktiskt väldigt trevligt så har iallafall något att se fram emot!
Puss

RSS 2.0