Bara för ikväll

Nu taggar vi. Ikväll ska det firas. Vi lossas som att det inte finns en dag imorgon och dansar till vi inte längre kan stå på benen. Det är ju trots allt skumpafest på gång!


I drömmarnas land

Det är så sant. Man måste helt enkelt lära sig att leva med människors brister ibland. För det finns ingen som beter sig som Ashton och Patrick Dempsey i verkligheten...
Det är där Merima befinner sig just nu, i drömmarnas land. Det känns som att hon kommer att sova hela dagen... Jag har redan suttit uppe och väntat på att hon ska vakna i två timmar. Under den tiden har jag hunnit titta på Die Hard med min lillebror och lyssna på fantastisk musik. Jag har nästan glömt hur kul det är att hitta ny musik som man verkligen älskar! Jag har under 3 månader lyssnat på ungefär samma låtar och har där inte fått ut speciellt mycket ut av det då jag spelar sönder dem och tröttnar... 
Idag ska jag och Merima bege oss till Hjärup som jag skrev igår. Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig och jag börjar känna att det kan bli ett problem. Men det ska iallafall bli jättetrevligt har verkligen längtat! 
Detta kommer bli en bra kväll men frågan är hur jag ska ta mig hem inatt? Det blir spännande.

Fantastisk man

2 filmer a la Ashton på en dag. Jag klagar inte.

Chillar mest

Ska snart sätta på en Harry Potter film och trycka i oss lite godis. Imorgon ska vi på skumpafest med våra finisar från skolan. Kommer bli en fantastisk förfest till nyår som för övrigt kommer att firas hemma hos mig. Åtta pesoner i mitt vardagsrum lite sådär lagom lulligt och underhållande. Detta blir nog mycket trevligare än jag trodde att det skulle bli för en vecka sedan då jag var ganska negativ till allting. Nu börjar jag bli taggad. 
Ha en fin kväll för det ska vi ha. Peace

.


What happens in Vegas, stays in Vegas

Har legat och tittat på film hela morgonen tillsammans med Morgan. What happens in Vegas är nog den bästa filmen som finns! Helt fantastisk.
Nu ska jag snart gå till bussen för att sedan ta mig till frisören. Jag ska slinga håret och jag är sååå glad. Älskar när det är nyfärgat.
Puss!


Tandläkaren

Nu sitter jag i väntrummet. Ska snart in förhoppningsvis. Han kommersiella på mig för att jag inte har använt fluor men det är ju inte enbart mitt fel. Har ju inget hemma.
Jag är extremt trött. Helt sjukt. Såg stig helmer-filmen igår och den var tyvärr fruktansvärt dålig. Jag hade hoppats så mycket!


.


Juldagen

Det blev en mycket fin julafton ändå. Jag har nog aldrig blivit så glad över mina presenter, kände mig som ett litet barn! Idag har jag haft lite julmys hemma hos mina kusiner och njutit av deras närvaro. Vi satt och tittade på lejonkungen, som för mig är den bästa barnfilmen som finns! Jag bara älskar den. Tror att jag såg den varje natt i ett halvår när jag var runt två men jag har inte tröttnat än. 
Nu hade jag tänkt lägg mig i soffan och titta på en mysig film medan resten av mina vänner tar på sig donseskorna och går ut och festar. Men så är det ju när man är 17. "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge", det är ju så man säger...
Ha en bra kväll för det hade jag tänkt ha!

God jul

Tänkte mest säga god jul till er alla! Nu blir det mys med släkten och sen ska jag vara tomte ikväll.
Fin kväll.


Överst på önskelistan


Dessa flaskorna från market Anatomicals är vad jag helst hittar i ett av mina paket imorgon.
Tycker bara att de är så fantastiskt söta med de fina uttrycken på förpackningarna.
Det finns flera olika sorter inne på kick hemsida, lika söta allihop!

Bara för att jag är arg, och för att bilden är fruktansvärt söt.


"hey idiot, I love you!"

Godmorgon alla söta! 
Jag har nu tagit mig hem från Hjärup och lagt mig hemma i soffan i väntan på att cykla till jobb. Ska jobba i tre timmar idag vilket känns fruktansvärt irriterande och onödigt! 
Efter jobb ska jag iallafall hem och städa och sen måste jag åka en runda och lämna julklappar. Har en hel hög presenter som måste delas ut. Jag känner mig nästan som en riktig tomte i år. Den enda skillnaden är väl att jag har ca 0 kronor över till mig själv. Det är nästan lite deprimerande. Mycket deprimerande. 


20111222

Det är två dagar kvar tills julafton och idag har jag inhandlat de allra sista julklapparna! Åkte iväg tidigt i morse för att slippa kaoset som startar på eftermiddagarna. Kom hem vid tolv och har inte gjort jättemycket sedan dess. Jag har hjälp mamma med julgodiset och slagit in några klappar. 
Det är något speciellt med julen som jag älskar. Tror att det är för att jag får träffa min familj mycket mer än vad jag i normala fall gör. Min familj är verkligen fantastisk! 
Nu tror jag att jag ska ta mig ett bad för att sedan sätta mig framför tvn och titta på en mysig film. Love actually kanske? Har haft den stående hemma i hyllan ett bra tag så det är nog dags. 
God jul allihopa!

Kaos

Jag trodde att detta skulle vara en lugn avslappnande kväll men nej. Nu har jag ringts in på jobb och ska sitta här till nio. Alla är förvirrade och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Trodde att jag skulle jobba imorgon men nej, tydligen inte. Vi får helt enkelt se hur allt blir!


lägger ner

Efter ett par timmars studerande stänger jag nu böckerna för sista gången i år. Det känns fruktansvärt bra men har ändå ångest över provet imorgon men det får gå som det går!
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova så att jag är mycket utvilad klockan sex imorgon bitti, om det nu går? Ska lyssna på musik och tänka på mitt liv. Det är något jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. 
Godnatt

.


Fjärde advent

Ja, då har ytterligare en helg flugit förbi och nu är det bara två riktiga skoldagar kvar till jag har lov. Det går inte att beskriva med ord hur bra detta känns! Jag ser fram emot ett långt och mysigt jullov tillsammans med mina nära och kära. Först julen och sen till min egen favorit, nyår! Detta ska bli fantastiskt. 
Men nu ska jag inte drömma mig bort för mycket fortfarande ett slutprov kvar och det är ju det jag måste koncentrera mig på nu. Tråkigt men sant.

Lördag

Nu har jag vaknat och kommit fram till att mitt hår är kaos och måste därför hitta en mössa! Men det är
Inte så lätt för vågar inte riktigt rota i lådorna hemma hos Morgan.. Men det löser sig nog.
Idag ska jag först åka och handla lite med Sara för att sedan plugga fysik hela eftermiddagen. Ikväll blir det till att hitta på något mysigt med Morgan eftersom vi har nio månader. Tiden går snabbt när man har roligt!


Funderingar på arbetstid


Sitter just nu på jobb och pluggar fysik samtidigt som jag är allmänt trevlig mot alla som kommer in i rummet. Jag kom nyss att tänka på att jag enbart har en sak planerat inför mellandagarna och det är att titta på den nya Stig Helmer filmen tillsammans med Saga! Det kommer att bli fantastiskt, känner att jag inte kan bli besviken.
Min helg kommer förövrigt bestå en hel del av plugg men också av att träffa morgan, sara och kanske till och med träna lite! Nu måste jag skärpa mig.
Peace

Musikhjälpen

Som ni säkert vet så är musikhjälpen i full gång upp i göteborg just nu! Årets slogan är "Alla flickor har rätt att gå i skolan" och det är väl vettigt men jag tycker faktiskt att det låter lite väl feministiskt. Ska inte alla pojkar också få lov att gå i skolan? och jo, jag vet att det är fler pojkar än flickor som går i skolan i fattigare länder men jag tycker ändå att det är felformolerat och jag tror faktiskt att det kan leda till att de kanske inte kommer upp i de summor som de är kapabla till.
Men det är faktiskt en av de bästa välgörenhetstillställningarna vi har i Sverige och de får säkert in en massa pengar ändå för det är fakta: inget gör en lyckligare än musik!

tordagsmys med mina fina

Idag blev jag hemma från skolan. Jag inte riktigt kry imorse. Har reagerat på penicillinet och fått lite feber. Det har dock blivit mycket bättre nu så ska tillaka till skolan imorgon. 
Just nu sitter jag och har lite fredagsmys tillsammans med min familj. Har saknat det lite måste jag erkänna. Ska dock gå in och läsa lite fysik snart, slutprov på tisdag! man blir så ledsen... 
Saknar sommaren nu när det inte verkar bli någon riktig vinter här i Skåne. Saknar sena sommarkvällar och saknar Spanien. Saknar egentligen allt som har med sommaren att göra! Men nu är det iallafall jul så jag ska ju inte klaga. Hoppas ni också har en fin torsdag. 
Puss på er

Bob Marley

Det är bara riktiga män som säger saker som detta:
"You may not be her first, her last or her only. She loved before and she will love again. But if she loves you now, what else matters? She is not perfect, you may not either and the two of you may never be perfect together. But if she can make you laugh, cause you to think twice and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you will break: her heart. So do not hurt her, do not change her and do not analyze and do not expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when you are mad and miss her when she is not there."
- Bob Marley

You don't love anyone because they're perfect,you love them in spite of the fact that they're not

Det har varit lugna dagar nu efter provet. Inte speciellt mycket att göra i skolan och absolut inget att göra hemma. Jag har gått och blivit sjuk, urinvägsinektion som ledde till penicillin. Kanonkul såhär innan julen! Jag mår illa och har enormt ont i ryggen men vet liksom inte var jag ska göra åt det. Är det bara till att njuta av smärtan?
Imorgon är det iallafall mindre än 10 dagar kvar till julafton. Hur sjukt är inte det?! Jag har dock inte börjat känna julstämningen ännu så väntar på att få göra terminens sista prov på tisdag för att sedan ta ledigt! Jag längtar!
Godnatt

.


Min finastes dag

Ni får ursäkta att bilden inte är rättvänd. Vänd huvudet på sne så är den lika fin som vanligt!
Idag är inte riktigt en vanlig dag utan det är Morgans födelsedag. Vi har dock inte trffats jättemycket idag eftersom att vi båda har tränat på olika tider men hann kommer snart så att jag kan fira honom lite mer!
Han fyller 19 år och det betyder att det bara är ett år kvar till 20. Hur sjukt är inte det!?
Morgan är iallafall den bästa man kan få och jag är så lycklig över att jag har träffat honom. Det är inte alla killar som tittar på SATC med en sen kvällar i december!

Musikaliskt geni

Jag har precis tittat på gårdagens 'så mycket bättre'-program och nu kan jag inte sluta förundras över hur fantastik Mikael Wiehe är. Han är en mycket duktig artist men jag fångades framförallt av hans sätt att framföra åsikter och stå för vad han tycker. Tänk om man varit så.


Måla din värld i grönt och vitt

Nu är jag på väg till Ängelholm för att för första gången denna säsongen titta på en hockeymatch.
GUD VAD JAG HAR SAKNAT DET!


If it's worth the risk, then take the fall

Nu har jag äntligen gjort biologiprovet så nu har jag bara två prov kvar innan lovet! 
Efter provet gick jag och Merima in till stan och mös ett tag innan mitt tåg kom och jag åkte hem i min ensamhet. 
Ikväll hade jag egentligen tänkt träna men nu verkar det inte som att jag kommer kunna ta mig dit eftersom pappa ska jobba över. Så nu får jag ändra mina planer och istället för att vara duktig och aktiv ska jag lägga mig och läsa lite i matteboken för att sedan titta på en film eller två. Helt fantastiskt.

.

Once you have feelings for someone those will always be there.
You may not like them anymore but you still care.




HURRA

Idag är det en av mina allra finaste och bästa vänners födelsedag! Grattis på födelsedagen Nathalie. 

Vi har känt varandra så fruktansvärt länge nu att vi vet precis allt om varandra. Du vet mina svaga punkter och jag vet dina. Du har hjälp mig igenom en hel del saker. Ibland på ditt eget sätt men det kan ha varit det mest effektiva?
Jag älskar iallafall dig med hela mitt hjärta och hoppar att du har haft en fantastisk dag. På fredag ska jag göra så gått jag fira dig så bra jag kan den lilla studen som jag träffar dig innan du ska ut för jag har ju fortfarande ett år kvar...
It suck, it really does.


.


Anything worth having is worth fighting for

Nu har jag varit duktig. Fick sluta tidigt i skolan idag så jag kom hem med tåget klockan 1 och hälsade då på min pojkvän ett tag innan jag åkte hem för att plugga. Nu har jag både pluggat och städat mitt rum och tänkte därför fortsätta plugga för att jag tycker att det är så fruktansvärt roligt!
Jag har även fått hem min klänning från nelly idag! Den var superfin och jag är såååå glad att det passade.
Nu ska jag läsa om hormoner och menstruationscykeln. Jag har ett bra liv.
Puss!

Forever alone

Jag vill fånga dagen. Jag vill låsa in den. Jag vill svälja myckeln. Jag vill gå som vinden.
Ligger hemma hos Morgan och tittar på amazing race samtidigt som jag lyssnar på min man(timbuktu) i min ensamhet. Jag ska snart börja plugga för att sedan duscha och göra mig redo ingör festen ikväll! Jag är så ruskigt taggad idag. Jag vet inte om det är positivt eller negativt men det kommer iallafall 160 personer på festen ikväll i alla åldrar! Detta måste bli bra. Punkt.


tre timmar kvar

Ta mig tillbaka
Nu är det bara tre timmar kvar i skolan! Är jag glad? JA Har varit en hemsk dag med försovning, försening och prov. Ingen bra kombination och absolut inte bra för mitt humör. Nu längtar jag iallafall tills jag kommer hem och kan äta mammas nybakade lussebullar och ha lite fredagsmys tillsammans med Morgan och familjen. Helt fantastiskt!

.


RSS 2.0