Mästarnas mästare

Sitter och pluggar för att kunna titta på mästarnas mästare som börjar om några minuter. Det är helt klart favoritprogrammet just nu! 
Snart kommer även Morgan hem igen. Han är och spelar innebandy med några gamlingar i grannbyn. Det kommer bli en mysig kväll. Mycket mys. 
Jag har för övrigt varit fruktansvärt ineffektiv idag. Hade fruktansvärt mycket jag skulle göra idag men nej... Har inte gjort någonting alls. Fan fan fan. Jag måste skärpa mig. 


Dansa fastän hjärtat brister

Det blev jättebra igår! Sara hade inte anat något så hennes reaktion när hon såg oss på restaurangen var oslagbar!
Efter restaurangbesöket så åkte vi hem och sen till en hemmafest. Bra kväll!


Fredagsmys

Är nu på väg hem ifrån bjärred efter en supermysig kväll med några tjejer från klassen. Nu väntar övningskörning och därefter ett restaurangbesök.
NOM


SATC

världsbäst

HALLON

Hallon, ett ord med flera betydelser. Iallafall om man frågar mina vänner i skolan. För oss är hallon ett ord som kan användas till allt positivt, precis allt. Kanske det bästa ordet någonsin. 
Sitter iallafall just nu på job och laddar upp inför ikväll då jag ska försöka ta mig till Bjärred för att träffa mina hallon från klassen. Kommer bli många skratt, de är superbra.

Älskade fredag

Nu är det fredag igen, veckans höjdpunkt! Denna helg blir dock inte jättespännande.. Kommer vara hemma med min bror ikväll och imorgon kommer jag endast plugga biologi. Njuren och dess olika funktioner, fantastiskt! Eller inte..
Söndagen kommer gå ut på att städa tennisbanan i Svalöv. Äntligen är det dags för tennis igen!


Biff

Kom hem från skolan för en timme sedan och nu bär det av mot Hälsomagasinet. Spinning med
Ola står på schemat, så bra! Detta är en bra dag.


Skola

alla behöveer vi lite ögongodis såhär på morgonen
Sitter nu på tåget på väg till skolan. Känns ganska tugnt med man ska ju inte klaga, får träffa mina fina klasskompisar igen. Det är även en mycket kort dag så det ska nog inte bli alldeles för ansträngande! 
Trumme upp för tisdagar.

Some words are best unspoken

Sista dagen på lovet och den spenderas hemma med familjen! Jag har verkligen världens mysigaste föräldrar och världens mest underbara lillebror trots att han har sina negativa sidor han med.
Har funderat lite på att gå ner i byn och hyra en film så att jag kan mysa på riktigt. Mysa med min man.


Det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Har inte bloggat på evigheter och jag har ändå lov nu! För dåligt. 
Sitter just nu på jobb och ler åt alla som kommer in trots att jag känner mig fruktansvärt rälig idag. Har spenderat påsken med vänner och familj. Firade Saras artonårsdag i fredags (fantastiskt trevligt) och sen har jag firat lite påsk med morgans släkt. Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret för snart är det skola igen. Två dagar. Lagom. 

RSS 2.0