I ett ensamt rum.

Ligger just nu i sängen och håller paus ifrån mitt skrivande. Har idag skrivit nästan hela mitt biologiarbete. Fruktansvärt nöjd måste jag säga. Det kanske inte är det bästa jag har skrivit men jag är åtminstone effektiv vilket inte är speciellt vanligt. 
Jag lyssnar på musik som jag laddade ner i våras. Det väcker många minnen och man kommer på att det är fruktansvärt mycket bra musik som man bara glömmer bort när man lyssnat sönder dem under en viss period. Länge leve musiken, vad skulle vi gjort utan den?

I do not get drunk - I get awesome

Då sitter jag på jobb igen och jag känner hur gårdagen sitter kvar i ådrorna. Det blev i alla fall en fruktansvärt bra kväll. Bästa på länge om jag får säga det själv. Mycket trevligt folk och gott humör! Idag har jag i princip inga planer alls. Det är dags att börja plugga. Skriva rapport osv. så det kommer att vara mitt mål med dagen. Jag ska även hinna med ett spinningpass då jag ska hålla i mitt första pass någonsin tillsammans med Ola nästa helg. Jag känner att detta kan vara det värsta jag någonsin gjort. Nervositeten har redan kommit.PANIK.

Let's party, bitches!

Sitter nu och taggar inför festen på jobb. Känner mig inte speciellt sugen än... Men det kommer förmodligen efter jag jobbat för ikväll firar vi att Erika fyller 18! Fantastiskt!
Botten upp.


Tanzania

Nu är det bestämt. Min familj ska i December åka till Tanzania och Zanzibar! Jag är överlycklig och vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Jag känner på mig att detta kommer att bli superbra. Titta på bilderna liksom!? Det finns inget att klaga på. 
Ville bara få det sagt. och att fredagar är bäst.

matematik och torsdagsfilm

Imorgon har jag matteprov och jag känner att det inte kommer att gå min väg. Verkligen inte. Matten börjar bli riktigt svår nu! 
Istället för att plugga sitter jag just nu och tittar på en film med mamma och pappa, den dålig sådan, men ändå. Hade tänkt gå in på mitt rum och läsa snart. Ligger lite efter i boken vi ska läsa i skolan så det är väl bäst att få det gjort? 
Imorgon är det fest och jag är ovänligt taggad. 18årsfest. Kan bara inte gå fel. Fantastiska människor!

Jonathan Johansson

Lyssna på Jonathan Johansson - Horoskop
Fantastisk!


Alla vill ha hela världen

Sitter med musik i öronen och försöker skriva en uppgift med en person som sitter vid sin dator alldeles för många mil bort... Det går inte bra, det är inget jag rekommenderar. Hade fel när jag berättade om träningen innan, fick ingen plats så får ha en vilodag helt enkelt. Sitter och lyssnar på Jonathan Johansson, börjar nästan bli lite kär. Detta är riktigt bra! Nu ska jag fortsätta plugga.

Livet leker

Lång dag i skolan men är på väg hem nu. Blir träning med mamma ikväll, tipp topp!!!


Och så kommer träningsvärken...

Nu sitter jag hemma hos Morgan och läser/tittar på tv. Tränade spinning med mamma innan. Det var nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag har verkligen världens bästa mamma. Hon är så fruktansvärt barnslig=fantastisk.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och vänta på min fjolla till pojkvän som inte har kommit hem än.
Godnatt!


Plötsligt händer det

Träffade nyss ett riktigt original på tågstationen. Han hette Janne och berättade mycket noggrant att han har varit med i 100 höjdare och kallas Mick Jagger - mannen. Han berättade också om hans åsikter om att Jagger är snål och att han har ett par blinkande glasögon. Han var som sagt mycket speciell men också väldigt underhållande. Dagen blev plötsligt lite mer underhållande... Haha.

Jag känner att ödet är i våra händer

Godkväll!
Har ägnat kvällen åt att plugga och träna lite snabbt. Nu sitter jag med en dunkande huvudvärk och tittar på handbollen. Jag älskar handboll. Synd att jag är så dålig på allt som har med bollar att göra dock.. Annars hade det nästan varit värt att testa!
Heja Sverige.


En del människor är bättre än andra

Hade en supermysig kväll igår med Saga med god mat, efterrätt och en självklart en del skvaller och åsikter.
Nu sitter jag hemma i soffan med datorn i knät och försöker få ihop svenskan på ett så bra sätt som möjligt. Det går inte allt för bra. Det var mycket svårare än vad jag hade väntat mig..
Men jag jobbar på. Ha en bra söndag - Ciao

Jag älskar dig


Lyssna på våra disneyvänner, de är inte så dumma ändå!

"Love is a song that never ends" - Bambi

"Love is never wrong so it never dies" - Lejonkungen

"Keep your chin up, someday there will be happiness again" - Robin Hood

Jag är helt förälskad i alla dessa karaktärer som man växt upp med. Min personliga favorit är Lejonkungen men om jag ska vara helt ärlig så är det något med just barnfilmer som gör mig så glad! En sak man märker när man ser filmerna som tonåring/vuxen är ju att de faktiskt ibland är väldigt hemska. Men man märker också vilka fantastiska filmer det är och hur bra gjorda de är. Hur bra är inte hitta nemo och djungelboken liksom?
Känner att det är dags att hyra hem lite disneyklassiker och softa i soffan!

RODEO

Är duktigt sugen på att tatuera mig men jag vet inte vad jag vill ha. Mamma är emot det, det vet jag. Pappa hade nog gått att övertala men sen måste jag ändå ha bestämt vad jag ska ha innan jag börjar fjäska där hemma, och jag har inte kommit så långt än. Jag letar mest inspiration. Detta är inspiration.


She ran away in her sleep and dreamed about paradise

Godmorgon folket! Nu har jag vaknat till liv och ska snart göra mig i ordning inför dagens aktiviteter. Åker till skolan vid halv elva för att ha endast en lektion! Det känns alltid lika underligt då det tar längre tid att ta sig till och från skolan än att gå på en lektion... Men jag klagar inte! Sen ikväll ska jag jobba. Var ett tag sen nu faktiskt men jag har absolut inte saknat det. Letar nytt jobb. Åtminstone nytt sommarjobb. BEHÖVER PENGAR!!! mycket pengar. Men det löser sig förhoppningsvis. I värsta fall får jag jobba på något dagis i kommunen och få minimilön - det är ändå pengar.
Nu ska jag äta frukost - puss

Dina lakan är konfetti nu ska himmelen bli vit

Då har alltså snön hittat till Skåne också. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Tycker egentligen att den kommer lite väl sent men samtidigt skriker barnet inom mig utav glädje! För med snö kommer det kanske is som jag tycker är så fantastiskt mysigt att jag hade kunnat leva med det hela året! På tal om barn så har vi på svenskan i skolan fått en ganska spännande uppgift. Vi ska skriva om en barnsång på fyra olika sätt. Har fortfarande inte valt låt men jag tycker att detta är riktigt coolt! (Gud vad töntig jag låter) nu ska jag iallafall lägga mig. Kisses & hugs


Flyt är grejen

Ibland är livet alldeles för spännande. Bland annat just nu. Sitter och tittar på handbollen. Sverige ligger under. Det är nu det gäller, endast en kvart kvar. Heja sverige!!


kort dag.

Vaknade för en timme sedan och börjar inte skolan först än om två. Riktigt skönt måste jag säga! Har bara tre lektioner idag varav en av dem är idrott. UNDERBART! Vi ska dock bada och som den blekfis som jag är ger det mig lite ångest. Kunde vi inte gjort det direkt efter sommaren? Då hade jag blivit nöjd! 
Ska snart laga lunch åt mig själv och sedan göra mig i ordning så att jag kan ta mig till bussen utan att skrämma människorna jag möter. 
Dagen i övrigt kommer nog inte vara speciellt spännande. Måste räkna matte. Kanske träna och kanske bara ligga i soffan och mysa med familjen. Jag hoppas nästan att det blir det sistnämnda. 
Nu ska jag iallafall ut i köket. 
ciao

Vilken biff

Har nu varit och tränat spinning. Idag var det första gången min lillebror, Hugo, tränade. Det gick faktiskt förvånansvärt bra och han gjorde mig faktiskt lite imponerad! Jag har börjat träna väldigt mycket spinning nu, har börjat gilla det på riktigt! Innan gjorde jag det bara för den bra träningen men nu gör jag det för att jag vill. 
Ska snart få i mig lite mat för att sedan sätta mig vid tvn innan jag börjar med kvällens studerande! 
God kväll! Sanningen är numera ett minne blott, varje sak vi lägger till så försvinner nått

Han är obeskrivligt bra. Pusselbiter dunkar just nu i mina öron.
Har haft en bra dag med en kanske lite jobbig start när klockan ringde klockan sex i morse. Nu är jag iallafall hemma. Sista lektionen var inställd vilket ledde till att jag, Merima och Karolina gjorde några ärenden innan vi drog oss tillbaka mot tågstationen. Kvällens planer är att först och främst träna men sen också plugga lite så att jag slipper göra det imorgon. En sak jag kanske inte har skrivit är att jag börjar halv tolv på torsdagar! Är det inte fantastiskt!? Visst, jag hade egentligen velat börja lite tidigare och då också sluta tidigare men nu är det som det är och jag känner att jag inte har någon anledning att klaga! Nu ska jag byta om och kanske röja lite på rummet. peace

Subway

Idag gör jag något jag inte gjort på väldigt länge. Äter på subway, eller väntar på att få äta här iallafall. Morgan kommer snart så att vi ska beställa. Har varit en väldigt lugn dag i skolan, lektioner inställda... Det är aldrig kul.
Imorgon är det ytterligare en tidig morgon sen ska jag chilla resten av veckan! Awesome


Innan jag dör


En dag kommer jag att bli lika cool som batman

Sitter tillsammans med Merima och Buzska och väntar på att min nästa lektion ska börja. Ska ha svenska. Det är inte kul och jag har inte börjat på uppgiften som ska vara klar idag. Jag är bäst. Riktigt awesome faktiskt. Eftermiddagens planer är att plugga och träna. Inte helt fel såhär en måndag. peace

Vilken kvinna


Handboll

Spenderar kvällen framför tv:n tillsammans med familjen. Vaknade nyss, behövde en lite tupplur.
Heja Sverige!


KEEP CALM


Vi har alla vår chans att glänsa

Nu är jag redo inför kvällens festligheter. Ska träffa ett par kompisar till familjen och ha det sådär allmänt trevligt. Det enda negativa är att jag är den enda i min ålder men det brukar lösa sig ganska bra när de vuxna fått i sig några glas vin! 
Har satt på mig farmors smycken idag. Hennes vigselringar. Saknar både farmor och farfar nu. De var så fina. 
Ska titta på lite ishockey nu innan jag går hemifrån. 
Puss

Du finns i mina tankar. Inte som förut men som svävande ballonger som en dag kommer att falla till marken. Jag har det bra. Jag har det bäst.

Sitter och tänker i min ensamhet. På allt. Mina vänner, skolan, Morgan, mitt förflutna och allt annat som kommer upp i huvudet. Det är nackdelen med att ha pojkvän. När jag är med Morgan blir jag helt insnöad på hur jag har det nu och hur lycklig jag är att jag inte har tid att tänka på saker som jag gjorde förut. 
Jag älskar att tänka. Fundera på saker som är helt irrelevanta men som känns så rätt att man ibland börja le i sitt stora, tysta och tomma rum. 
Jag lever mycket i nuet men det är klart att det finns något inom mig som planerar inför framtiden. Den delen av mig har under några månader varit avstängd och ur funktion. Jag har bara tänkt på mitt liv just nu. Jag ångrar det skarp. Jag har burit mig illa åt och inte tänkt på vem som kommer att finnas kring mig även ett förhållande tar slut. Man får inte glömma vännerna. 
Jag har de absolut bästa vännerna som finns. Jag vet att det är något alla säger men jag tycker verkligen att jag har hittat de få guldkorn som finns! Jag har egentligen inte speciellt många vänner. Jag har nära vänner. 3 bästisar som funnits där i flera år nu. Vissa lite längre än andra men de finns ändå där! 
Jag blir så glad när jag tänker på det att jag nästan fäller en tår. Sen får man inte glömma de jag mött de senaste 2 åren. Ny för mig men som har tagit mitt liv med storm. 
Usch, nu bara babblar jag om saker som egentligen är väldigt ointressant men kände att jag behövde skriva ner allt. Nu ska jag läsa igenom mina papper än en gång för att sedan sova gått. 
Godnatt

A pretty face doesn't mean a pretty heart


Sitter helt omringad av mina anteckningar och böcker i sängen. Det är nu jag känner att jag måste börja strukturera mitt liv! Börja plugga en dag innan ett prov är ingen höjdare. Men ska jag vara helt ärlig så har jag nog aldrig gjort så här mycket i hela mitt liv på så här kort tid. Jag är riktigt awesome idag! 
Kvällens plan är att fortsätta krama historieboken tills jag kräker på den för att sedan kanske städa. Vi får helt enkelt se. 
Imorgon är det fredag och livet leker igen. Ska ha en riktig familjehelg. Middag hos barnfamiljen både fredag och lördag och sen på dop på söndag. Kan vara mysigt ibland men jag ska självklart försöka trycka in lite Nathalie, Sara och Jessica imorgon. 
Back to history

Godnatt mina fina


Obeskrivligt bra


En av anledningarna till att jag trivs så bra i skolan, du är fantastisk.
Sitter nu hemma hos Ola och väntar på kvällsmaten. Mötet gick bra. Känner mig fruktansvärt vuxen varje gång jag har varit på möte! Nu har vi nästan planerat klart hela jubileumsfesten. Det kommer bli super! Imorgon, eller kanske ikväll, börjar mitt försök till ett bättre historiebetyg. Peace

Jag vet vad jag har och vill inte förlora det

Då var allt igång igen. Skolan. Träning. Livet. Jag ska snart upp på ett möte på Hälsomagasinet sen tänkte jag äta hemma hos Ola och "fira" första skoldagen. Har bara två lektioner imorgon, så skönt!!!! Klarar nog denna veckan ändå.


P.s. I love you

Sitter just nu ensam hemma hos Morgan och tittar på film. Har precis stängt av Trassel och nu påbörjat P.S I love you. Jag har det fantstiskt. Jag älskar mitt liv. Jag är glad för att en av mina fina vänner har fått sitt liv tillbaka. Jag kommer att gråta floder när jag sett klart filmen och jag tycker att det är bra. Jag ska handla imorgon. Jag ska berätta för folk att jag älskar dem. Jag har en bra dag idag.

The best things in life just happen

den bästa vännen en människa kan ha.
Nu har jag börjat förstå att det snart är dags att åka till skolan igen. Har suttit och skrivit ett biologiarbete hela dagen men är nu nästan helt klar och sparar finslipet tills imorgon! 
Det går nog inte riktigt att beskriva det jag känner nu såhär precis innan skolstarten. Jag vill dit men jag orkar vekligen inte. Jag vet hur jobbigt det kommer att bli. Det kommer vara så mycket men som tur är har vi ett bra schema iallafall! Det är det enda som håller mig vid liv. 
Imorgon ska jag iallafall ha tänkarna på annat håll. Har bestämt mig för att åka och handla för att dränka mina sorger, haha. Tror det är det bästa jag kan göra faktiskt. Ska köpa byxor och jeans, är dags nu när alla har gått sönder. Jag tycker inte om byxor. Det är så jobbigt att prova. Man blir så trött. 
Nu ska jag titta på ACDCs konsert tillsammans med familjen. Ganska imponerande gubbar. 
Fred

Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen, jag har inget mer än mina tankar.

Hemma från jobb nu och snart bär det av mot Landskrona för att hälsa på en av Nathalies släktingar för att sedan åka hem till Sara.
Kommer bli en mysig dag. Peace


DEAL?

Det var egentligen tänkt att kvällen skulle spenderas tillsammans med vänner hemma hos sara men allt detta blev framflyttat till imorgon så då fick jag helt enkelt hitta på något annat och nu har jag och Morgan kommit fram till en deal. 
Jag ska titta på star wars om han tittar på sex and the city 2 med mig. Star wars har aldrig riktigt varit min grej och kommer nog aldrig att bli det heller men detta var ju faktiskt ett lockande erbjudande. Så kvällens planer är nu bestämda än en gång. SATC 2 och SW3, here I come!

VM-guld

Inatt skapade de svenska juniorerna idrottshistoria när de på övertid besegrade det ryska laget i ishockey. Det var en fantastisk match som bjöd på en hel del rysningar och nervositet. Hemma hade vi alla samlats framför soffan för att se matchen och stämningen var hela tiden mycket spänd. När ordinarie matchtid var över kände nog alla i familjen att Sverige inte längre hade övertaget i matchen och trodde att Ryssland skulle ta hem det hela. Men som tur är hade vi fel. Duktigt nöjd lade jag mig i sängen klockan kvart i fem för att sova. Inte en minut för sent!

.


Tillsammans

Idag firats jag min pappas 46-årsdag. Ett stort grattis men en sak vet jag, du blir inte smartare med åren!


Jag tar tag i mitt liv

If people could learn how to smile as much as they cry, give as much as they take and love as much as they hate, this world would be a better place.


it's time for a great movie

JUST NU PÅ TV3, THE HOLIDAY.
Verkligen inte värt att missa!

"Learn from yesterday, live for today and hope för tomorrow" - Einstein

Godkväll mina läsare! (ni må va få men dock mycket trogna)
Idag har jag spenderat dagen i Lund tillsammans med Ola och Thea. Vi har tittat på bio och glidit runder i olika affärer vilket slutade med att pengarna flög iväg. Köpte dock bara två saker till mig själv. Ett träningslinne och en sportbh (på bilden). Handlade även en tröja till Morgan som får vara en lite försenad julklapp och en tröja till min lillebror!
Dagens bio var Alvin och gänget 3. En fruktansvärt bra film om jag får säga det själv! Den hade allt en barnfilm skulle ha. Den var rolig, spännande och det fanns till och med lite kärlek vilket gjorde mitt hjärta glatt. Jag kanske är barnslig men det var den bästafilmen jag har sett på länge! Ge den en chans trots att det är en barmfilm, ni kan bli lyckligt överraskade.

nyårsdagen

Har inte bloggat på flera dagar nu. Har helt enkelt inet orkat!
Jag hade en mycket bra nyår som ledde till en mycket slö men mysig nyårsdag som slutade med att jag och Morgan låg och tittade på baksmälla. Den filmen är verkligen fantastisk! Det går nästan inte att beskriva med ord hur bra den är. SÅ mycket tycker jag om den. Alan är oslagbar och till alla er som inte har sett den så säger jag: SE DEN. Annars kommer ni missa något. 
Idag har jag varit i Lund och myst med Ola och Thea men det får ni veta mer om senare! 
puss

RSS 2.0