If you bever try you'll never know

Dagen efter och jag mår som jag förtjänar. Känner att det är
Väldigt lägligt att börja sent idag hade nog inte orkat upp annars!
Skoldagen kommer bara bestå av fika sen ska jag hem och spela tennis för sista gången innan semestern! Bra dag.


Bästa vän

Då var det äntligen Nathalies tur. Hennes tur att ta studenten pc allt som hör därtill! Fy fan vad jag är glad för hennes skull och fy fan vad hon är bra! Bästa som finns.
Dagen har bestått av tre studenter. Nathalie, matilda och Jesper. Så bra och så trevligt men det finns vara en Nathalie. En bästa vän som finns där i vått och torrt. Min syster. Jag älskar dig.


Ukraina-sverige

Nu är det fest!


Fitness som fan

Idag började jag min dag med ett härligt pass på gymmet innan jag åkte till Saga som körde ett pass hemma, väldigt kul att titta på!
Därefter åkte jag hem för att titta klart på Spanien-Italien som inte riktigt slutade så jag hade hoppats.. Spanien är ju mina favoriter.
Nu tittar jag på sista matchen för ikväll och försöker komma fram till vilken tid jag ska till skolan imorgon.
Snart lov. Snart Spanien. Fan vad fint!


Fotboll

Nu är äntligen EM här och familjen är samlad. Känner att vi kommer spendera många kvällar i uterummet fram tills vår avresa på Spanien! Älskar livet.


Best friend

Oslagbar


"För vi har tagit studenten!"

Grattis till alla de lyckliga själar som tar studenten idag. Själv har jag ett år kvar innan jag blir arbetslös och lyckligare än någonsin. Det må vara den konstigaste kombinationen någonsin men det är så sant.
Det ösregnar i Skåne och jag tycker nästan lite synd om alla studenter som står ute i regnet, ännu mer synd är det om deras föräldrar!
Min kväll kommer att bestå av jobb till klockan åtta för att sedan på rekordtid gör mig i ordning och hinna till tre studenter! Intensiv kväll, underbart. Sen blir det till att åka hem när alla andra ska ut då jag både är omyndig och jobbar imorgon. Hoppas ändå att kvällen har trevliga minnen att erbjuda. Känner att det kommer att bli bra.
Och en sak till, grattis till studenten Jessica!!!!!!!


Blå blå blåa skor

Fantastisk, inte sant?


Snart lov

Världens kanske mest attraktiva, nom.
Imorgon har jag mina sista redovisningar i skolan innan jag håller lov. Det känns helt fantastiskt och jag längtar så jävla mycket! Imorgon ska jag också på årets första student, eller rättare sagt årets tre första studenter. Blir så avundsjuk när alla firar och dricker hela veckan och jag sitter hemma men nästa år är det ju min tur! Tack och lov. 
Blir rosa klänning och blå, fantastiska, skor imorgon. Tror det funkar faktiskt. Muy bien.

Det gör mindre ont när man delar med sig

Det finns många som inte kan förstå varför man gråter och varför vissa gråter mer än andra. Jag tror att de som inte gråter förtränger mycket smärta eller helt enkelt inte kan sätta sig in i andra människors situationer.
Jag grät aldrig när jag var liten, det var det värsta jag visste, folk som grät. Jag tyckte det var jobbigt att tycka synd om folk. Det kan jag ibland göra fortfarande men det gäller bara fysisk smärta. Inte psykisk. 
Men nu har jag gått igenom mycket under de senaste åren. Farfar gick bort julen 2009 och efter det gick det bara utför. Min farbror och farmor dog nära inpå varandra och jag tror att allt detta är anledningen till varför jag alltid är den som börjar gråta nu. Jag tycker inte att det är farligt att gråta längre, det är snarare skönt och nödvändigt. 
Detta är självklart individuellt men det är så här jag känner.

Lite finare, lite bättre

Har hittat nytt ögongodis! Kolla ögonen liksom, helt fantastiska. Det faktum att han även är en mycket begåvad sångare gör mig ju inte heller speciellt ledsen. Han är helt enkelt perfekt, inte riktigt lika bra som Ashton Kutcher, men ändå perfekt. 
Det är saker som detta jag gör när jag jobbar, bloggar, tittar på snyggingar, tänker, äter godis och vid ytterst få tillfällen pluggar. 


Sötare än socker

En lektion idag. Kallt ute. En tur till staffanstorp för att träffa denna sötnosen och sen vidare till Nova Lund.
Tåg hem med bästa vännerna. Bästa dagen på länge!


RSS 2.0