Frustration

Matten gick om möjligt sämre än väntat. Är så trött på skolan nu.. Behöver verkligen ett lov.
Börjar få huvudvärk och sånt nu också. Mår inte alls bra. Får se hur jag mår imorgon annars kanske det är dags för en dag ledigt.


06.13

Klockan är alldeles för lite och jag sitter och väntar på att gå till bussen. Jag hatar verkligen sjutåget. Det förstör seriöst hela dagen eftersom man efter att ha gått upp kvart i sex känner sig som en zombie.
Idag har jag iallafall matteprov, migrän och en pojkvän som kommer hem från spanien. Alla delar lite olika roligt men om jag klarar mig igenom provet någerlunda så har jag gjort allt jag behöver innan påsk. Awesome.


Söndag

Genomlider nu tidernas kanske tråkigaste dag. Jag åkte och tränade tidigt imorse och har sedan dess bara ätit och pluggat matte. Jag är verkligen trött på matten nu, man kanske inte ska läsa matte e?
Nu har jag iallafall tänkt sätta på en film och försöka förneka att det är måndag imorgon och att jag saknar min pojkvän.


Rögle

Idag vann Rögle äntligen en viktig match! 2-5 mot Leksand, så underbart. Synd att de inte vann när jag tittade i torsdags dock..


Shopping osv

Jag är nu på väg hem ifrån Malmö med Sara. Blev lite shoppat trots allt. Ett par byxor följde med hem samt mat tills ikväll. Det är vi som står för maten ikväll, riktigt imponerande!


Lördag

Vaknade för några timmar sedan och sitter nu och myser tillsammans med mamma framför tvn. 
Har varit flitig och sökt en del sommarjobb idag med det är mycket tveksamt ifall jag får dem.. Men man kan ju iallafall söka. 
Ska snart göra mig färdig inför en dag i malmö med Sara. Ska bli fruktansvärt mysigt. Det var jättelänge sedan jag träffade henne ensam. Det som är lite tråkigt är ju att mitt kort är spärrat så jag har inga direkta pengar att röra mig med... Och allt detta på grund av att pappa trodde att han hade tappat min plånbok! 
Ha en fin dag!

Fredagsmys

Har precis kommit hem från en mycket trevlig kväll hos Ola. Det var längesedan jag var där och det var faktiskt trevligare än väntat! Maten var fantastisk och vi tittade på Harry Potter, kan inte bli bättre. Imorgon ska jag upp och träna vid åtta eller nio sen ska jag åka till Malmö. Men mer om det då! Nu ska jag sova, klockan är trots allt tolv...


Vår

Det har äntligen blivit vår i Skåne och resten av Sverige. Tog bilden på väg hem från skolan igår. Fantastiskt!


Tiden räcker inte till

Har haft så mycekt att göra denna veckan att jag inte har haft någon tid att blogga men för att snabbt summera min vecka så kan man ju säga PLUGG! Jag har pluggat fruktansvärt mycket, skrivit allt från arbeten till CV.
För övrigt så har morgan åkt till Spanien och fördiver tiden med fotbollslaget. Jag känner hur avundsjukan växer inom mig men jag antar att det var så här det kändes för honomnär jag åkte till Åre också.
Nu är det bara en vecka kvar tills jag har påsklov och jag är så glad! Det ska bli helt fantastiskt med en paus.
Nu ska jag fortsätta jobba, wooop

Studerar

Har inte blivit speciellt mycket bloggande på senaste tiden. Har blivit en hel del pluggande och så lär det förbli till jag har haft mitt matteprov nästa vecka. Har fem viktiga prov/inlämningar att göra innan jag får gå på påsklov. Så skönt det ska bli med lov. Helt fantastiskt! 
Nu ska jag sätta mig med min historiebok och sen ska jag försöka att jobba vidare på arbetet som jag skriver på svenskan. woop woop, trevlig måndag. 


1

Myser med min finaste. Ett år tillsammans imorgon. Fantastiskt.


Tisdagsunderhållning

Sitter och underhåller mig själv när jag egentligen borde plugga. Känner att alla onödiga hemsidor blir mycket roligare just nu. Till och med big brother blir riktigt underhållande. Men jag ska försöka ta tag i mitt liv snart och gå till nathalie och sedan hem för att plugga igen... Livet leker. 

Om jag sa att jag vill älska dig på riktigt, skulle du lyssna då?

Sitter och fryser på jobb och försöker att inte tänka på hur hemskt det kommer att vara att gå hem. Jag kanske låter lat men det är inte jättekul att gå ensam genom Svalöv när det är mörkt och kallt.. 
När jag tagit mig ända hem ska jag pussa på morgan, duscha och sen gå och lägga mig så fort som möjligt då jag kommer behöva ta sjutåget imorgon. Så hemskt. Två timmar mindre sömn. Det är sådant som förstör mina dagar. Helgen i övrigt har varit fantastisk. Jag kom inte ut i fredags men det var iallafall en mycket trevlig förfest så jag blev inte jättebesviken. Igår stannade jag hemma med familjen och mös när det var melodifestivalen. Loreen vann som alla vet och det är faktiskt helt rätt! 
Nu ska jag städa. Älskar att jobba på söndagar.

Kvar i något jag lämnat

Sitter och fryser inne på mitt rum. Jag är inte van vid att sitta helt ensam längre. Jag har alltid aningen Morgan eller mamma kring mig och det är då jag känner mig tryggast. Jag tycker nästan att det är lite jobbigt att bara vara nu för jag fastnar så lätt i mina tankar. Det kommer alltid finnas så många saker som man aldrig kommer att förstå. 
Det händer ofta att jag inte förstår mig på mina närmaste. Så pass mycket att jag ifrågasätter om det är rätt? Ska man ifrågasätta sina bästa vänner? sin pojkvän? 
Det verkar ju funka men det betyder inte att det är rätt. Jag gillar dock diskutioner men en del saker skrämmer mig. Rasism är en av dem. Det är en av de värsta sakerna jag vet. Jag hatar alla dumma och ointelligenta människor som tror att de som inte kommer från Sverige är hemska människor och tvätom. 
Nu blev jag på dåligt humör. Tänkte för mycket. Ska läsa några sidor i historieboken innan jag hoppar ner i sängen. 
Godnatt

Ishockey

Sitter framför tvn och tittar på matchen mellan Rögle-Västerås. Det var länge sedan jag tittade på hockey och nu känner jag att jag verkligen saknat det. Det är ju världens skönaste sport!!!
Finns inget annat som får mig att visa den lilla djävulen som bor inom mig på samma vis som hockey.
Vill hest titta när de möter malmö på söndag men nej, ska jobba.
Hard work work.


Någon jag kände

Nu sitter jag i soffan efter en lång dag i skolan. Fruktansvärt trött på allt som har med skolan att göra. Känner att jag behöver plugga på allt men hittar ingen ork. Blir kvällens utmaning. 
Jag tränade fotboll förrgår, helt sjukt. Fick veta att min spinniginstruktör blivit sjuk och blev då lite rastlös och följde med Sara och Jessica på deras träning eftersom de skulle ha styrka. Men nej, det blev ju inte så. Det blev grusträning med mycket löpning och en del boll. Bollar går inte ihop med mig, så är det bara. Men jag tog mig igenom träningen och råkade lova att jag ska träna imorgon också. Sista gången. 
Nu ska jag titta på mot alla odds innan jag sätter mig med biologin och engelskan!

love is evil

Har en fruktansvärt effektisv dag idag. Har hunnit med ett utveckling samtal, tre lektioner, sökt jobb på kommunen, kontaktat andra eventuella sommarjobb och sitter nu och pluggar. Känner mig fraktiskt fruktansvärt duktig. 
Ska träna ikväll men det verkar som att passet jag hade tänkt gå på blir inställt så det blir nog styrka idag... Vilket inte är min grej, iallafall inte när man ska träna i gym. Det suger. Jag har liksom inte tillräckligt med ro i kroppen för att gymma och inte tillräcklig med motivation för att utmana mig själv när jag står ensam med ett par hantlar. Då tar jag hellre några kilo för lätt än ett kilo för tungt. 
Eminem hjälper mig igenom min läxor för övrig.

Lovdag

Det bästa med skolan är när man får vara ledig vilket jag har varit/är idag. Fruktansvärt skönt och jag har nyss varit och handlat med Morgan. Blev som vanligt han som kommer hem med kläder medan jag fortfarande söker efter de perfekta jeansen.
Nu ska jag hem och äta och ladda upp inför min träning ikväll.


Dagen efter

Det har varit en tuff dag idag. Känner hur kroppen kämpar för att göra sig av med alkoholen medan jag har gått runt och städat och sedan tagit mig ända till Helsingborg för att handla lite.
Nu ligger jag i soffa och väntar på Nathalie så att vi kan åka till Sara. Jag har saknat henne. Kom fram till det igår när vi gick runt och bara pratade och tänkte. Jag har världens finaste vänner.


Marathon

Sitter och eftersvettas i receptionen på jobb efter ett tungt spinningpass. Andra gången som instruktör och jag börjar faktiskt gilla det. Det kommer bli till att göra i ordning inför festen hela eftermiddagen nu och sen ska jag och alla 30+ dansa oss varma på Hälsomagasinet 20 års jubileum. Det kommer att bli en fantastisk kväll. 
Klackarna i taket

Shakespeare

Idag började vi jobba med Shakespeare på engeslkan och nu när jag sitter i min ensamhet på jobb så hittar jag helt plötsligt en dikt skriven av honom. En mycket bra sådan också för den delen. Trodde inte att shakespeare var något för mig men jag har kanske fel. Nu är jag villig att ge honom en chans. Det måste trots allt finnas en anledning till hans berömmelse. 


mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Känns inte så jobbigt att vara tillbaka i skolan. Det känns faktiskt väldigt skönt! Framförallt när man vet att vi har en hel del lediga dagar innan nästa riktiga lov, påsklovet. Vi har ganska mycket att göra nu. Biologin och svenskan tar mycket tid samtidigt som man måste hinna med matten men allt löser sig i slutändan, eller det är iallafall vad jag hoppas. 
Åkte hem till Morgan ett tag efter skolan idag. Det märks att jag inte träffade honom på en vecka, det är fruktansvärt skönt att träffa honom nu. Han är helt fantastisk. 
Helgen kommer att bestå av jobb både fredag och lördag och sen på lördag kväll är det fest, inte helt fel faktiskt. Det var längesedan jag festade så jag känner att detta kommer bli bra!


RSS 2.0