Det var han som ville kyssa mig

Livet är inte fritt från problem men snart är sommar och då märker man knappt dem. Världsbäst! Nu sitter jag och komponerar min egen skiva inför semestern, lätt bäst.


You are begging me to hate you

Nu har ytterligare en dag gått förbi och jag har kommit en dag närmre skolavslutningen som just nu är det enda som håller mig på benen. Att jag idag diskuterade en resa i sommar med mina fina vänner är också ett litet lyckopiller en dag som denna när jag känner att jag egentligen borde plugga. 
Imorgon är det onsdag (för er som inte visste) och det innebär engelska och biologi. Ganska skönt med bara två lektioner men ångesten jag har inför de både är enorm... Fan.
Det enda jag tänker på nu är skolavslutningen, studenter och Spanien. Det är det enda som snurrar omkring i mitt huvud. Om och om igen. Ibland kommer det in en del lovethoughts men de försvinner nästan lika snabbt. Jag är ju inte nykär längre och allt är inte en dans på rosor. Men glad är jag iallafall!

Söndagstankar

Sitter och skriver tal och tänker igenom helgen som har gått. Njuter av livet trots att allt plugg tar livet av mig. Jag längtar till sommaren men håller humöret uppe genom att tänka på hur bra jag har det! Min helg har varit helt fantastisk. I fredags jobbade jag men fortsatte kvällen hemma hos Ola. Lördagen startade jag på tennisbanen klockan elva på morgonen och hade sedan gäster på kvällen tills jag vid nio bestämde mig för att gå hem till Nathalie och umgås med henne, Sara och Erika. Vilken kväll det blev! Agerade moraliskt stöd till morgan på natten och körde genom halva skåne(duktig överdrift men seriöst, jag var trött). Imorse lyckades jag vakna tio och gick nästan direkt ner till IP där svalöv och teckomatorp spelade. Teckomatorp vann, woop woop. Därefter blev det seriös träning med Sara, Linus och Anton. Vilka puddingar de är, så kul brukar jag inte ha när jag tränar. 

Detta inlägget sög och var jättetråkigt men jag ville bara beundra min fantstiska helg och dela med mig av den. PEACE

Clever ain't wise

Sitter och väntar på att våra gäster ska komma så att jag äntligen kan få mat!
Valde långklänning idag, kände att det var mest bekvämt och mest lockande.
Har hunnit spela tennis idag också. Det är helt klart den roligaste sporten som finns!
Senare ikväll blir det Eurovision med tjejerna, helt underbart.


Man lär av sina misstag

Över en månad sedan jag skrev sist. Har inte haft något intressat att dela med mig av. Det är idag 21 dagar kvar till skolavslutningen och jag har nog aldrig längtat så här mycket tidigare. Längtar efter att få lägga mig i solen och läsa en bok som inte är skolrelaterad bara för att jag kan. Jag längtar efter att kunna göra vad jag vill när jag vill. Så fantastiskt. 21 dagar är ingenting, tre veckor! Mitt liv är ju faktiskt jävligt bra nu. 
På måndag kommer jag gråta i skolan som den lilla böleröv jag är. Merima har skrivit ett tal tillägnat mig och jag kan inte beskriva hur bra det är! Det hon tar upp i talet får mig att förstå hur mycket jag har förändrats bara under de två senaste åren. Jag tror att det är till det bättre men det finns säkert många som tycker annorlunda. Jag har nu världens bästa pojkvän som jag måste börja ta bättre hand om, världens finaste vänner både på och utanför skolan och sist men inte minst men familj (lika bra som innan men det är dock värt att påpekas). 
Jag ska också hålla i ett tal på måndag. Mitt tal kommer att vara tillägnat Nathalie. Ett litet studenttal med alla dumheter vi gjort. Eller en tiondel kanske, vi har gjort alldeles för mycket dumt dessa 8 åren...
Nu blev jag på galet bra humör. Älskar verkligen mina vänner.

RSS 2.0