Jobbar, brb

Nu har jag höstlov! Men det betyder tyvärr inte att jag jobbat klart för idag... Jag har fortfarande två timmar kvar tills jag kan njuta av helgen. Ikväll är det dags att ta på sig dansskorna. Ska ut med mina töser. Blir säkert hur trevligt som helst! Vi ska titta på Perikles, hur nördigt det än låter.
  Imorgon är det gåsaboll i Teckomatorp men ska inte delta. Fotboll har aldrig riktigt varit min grej. Men titta, det ska jag! Hoppas er helg också börjar bra.
HOJ!


friends

Vad hade man gjort utan vänner? Det vet jag faktiskt inte. För jag har de bästa i hela världen. 
Idag tillbringar jag iallafall min dag med en annan typ av vänner, tv-serien. Jag hade huvudvärk imorse så jag stannade hemma idag. Det enda jag gör är dock att räkna matte. Älskar matte, fast nä.
PUSS 

He ain't you


Idag har jag verkligen haft världens sämsta dag. Inget har gått min väg! Allt började imorse när jag märkte att jag glömt mitt busskort hemma. Detta gjorde att jag var tvungen att köpa biljett för pengar jag verkligen inte vill handla upp och till råga på allt så var tåget försenat! Resten av dagen har jag bara varit allmänt trött så nu ligger jag i soffan och tittar på glee, fantastisk serie. Snart ska jag börja plugga matte - prov på fredag, lovely!
Ha en fantastisk kväll - puss

One Tree Hill

En serie som jag nästan helt hade glömt bort ändå fram tills för cirka 2 veckor sedan är one tree hill. Det går på eftermiddagarna nu och jag måste faktiskt säga att det är helt fantastiskt! Tycker dock inte att det är riktigt samma sak nu när inte Lucas är med. Tycker iallafall att alla borde ge denna serie en chans! Ni kommer inte att bli besvikna.

Trötthet

Har precis kommit hem från skolan efter en mycket jobbig och frustrerande dag. Hade världens jobbigaste engelskprov som nu har förstört min dag. Tackar min älskade lärare för det! Nu ska bara vara i några timmar för att sedan ta mig an lite datorkunskap! Kisses

1000 år

Ungefär 1000 år sedan jag skrev sist. Jag har ärligt talat varken haft tid eller lust! Men nu kanske det blir något ordentligt? Kanske..
Jag kan ju börja med att förklara att jag har ett fantastiskt bra liv just nu! Jg njuter av varje sekund. Jag har em fin pojkvän och trivs egentligen med allt.
Gud vad positiv jag är idag, haha. Alla hat vi våra stunder!


RSS 2.0