Falla fritt

Är det nu det får bära eller brista? är det nu det är dags att för en gångs skull sluta vara så fruktansvärt bekväm och låta allt vara? Det är kanske nu det är min tur att satsa, min tur att inte stanna kvar och kämpa och min tur att offra för att ha chansen att vinna något stort? Det har länge varit mitt problem. Jag har bytt kille som jag byta lakan. Jag har inte brytt mig. Så fort det blivit seriöst så har jag hittat anledningar att sätta stopp för allt. Det är inte rättvist någonstans men det är sådan jag är. Sådan jag var. För från och med nu ska jag ändra på det. Jag ska våga, jag ska falla fritt.

Rädd, rädd för att brista

Jag sitter och njuter av skid VM med familjen och Annika. Är jättetrött och sitter och tänker på att skolan börjar imorgon. Det är bara hemskt! Jag har panik och mår psykiskt dåligt. Jag måste börja plugga på och en laborationsrapport att skriva.usch vad jag hatar kemi... Jag och Annika sov hos Saga inatt. Det finns inget bättre! Jag älskar att bara vara. Bara sitta och titta på sex and the city och tänka på livet. Se det positiva men även det negativa. Det är perfekt

Pengar växer inte på träd

Jag sitter på jobb och segar med kemiboken i knät..
Jag har kommit på att det kanske är dags att ta tag i mitt liv igen efter en veckas fantastiskt sportlov. Jag har en labb och två prov jag måste plugga till så jag får verkligen inte dra ut på det längre.
Jag tittar även på damernas dubbeljakt på tv. När man skriver ner det såhär så känns det som att jag verkligen inte gör någonting alls när jag jobbar men det är faktiskt inte riktigt sant. Ibland gör jag saker!
Nu ska jag återgå till min underbara kemibok och fick ett bra betyg på provet nästa vecka!
Puss

cheesecake och trevliga päron

Jag har precis kommit hem till min morbror efter en fantastiskt trevlig dag tillsammans med mamma i malmö.
Man glömmer lätt hur bra hon är likaså hur bra pappa är som kom och gjorde oss sällskap efter ett par timmar!
Jag och mamma satt oss och fikade på "folk & rock" som är kanske världens mysigaste fik.. Det är även en skivaffär och det var fruktansvärt nära att jag åkte hem med ett par skivor men jag bestämde mig för att spara det tills nästa gång.
Nu ska jag snart åka mot Ängelholm för att titta på rögle-malmö. Guud vad det ska bli roligt! Det var jättelänge sedan jag var och tittade på hockey. Hinner inte det längre. För mycket läxor och en hel del träning. Men en match som denna kan man bara inte missa! Och att umgås med den bästa morbrodern i världen är ju inte heller helt fel!

Heja rögle, livet leker, jag svävar omkring på moln

Andas in fina färger, ut dåliga

Mitt liv är kaos och jag vet inte var jag ska ta mig till. 
Nervositeten stiger inom mig och jag har svårt att uttrycka mig själv. 
Det finns så mycket jag vill säga men det blir inte sagt. 
Det enda som kan få mig att tänka klart är Oskar, han gör mina dagar och mina nätter just nu. Han behövs i mitt kaotiska liv. 

genom eld, bara för ikväll

Bilder säger mer än tusen ord

Bilder från lördagen + tjejmiddagen igår!

TAGGAR, SJÄLV DÅ?

sa du skål?
Idag är det fest. Riktigt fest för första gången, nästan 200 personer! Sååååå underbart!
Så nu har jag börjat tagga. Jag sitter och väntar på att Saga ska komma så att vi sedan kan vandra vidare till olas lägenhet och träffa nathalie. Detta kommer bli en awesome kväll bilder kommer imorgon, lovar!
puss

fucked up


Impulsiv är ett ord som beskriver mig ganska bra. 
Fick ett ryck och bestämde mig för att fixa bloggen idag, det blev inte bra men det är iallafall en förbättring! 
Jag är sjuk och saknar min klass. 
Hur sjukt låter inte det? Jag har aldrig saknat något i skolan innan? kanske sara eller olivia men hela klassen!? 
Jag älskar polhem och har haft turen att komma i en fantastiskt klass med nästan inga negativa sidor! 
Livet leker, eller typ iallafall nästan och mer kan man inte önska! 
puss

RSS 2.0